Nyheter

  Bröllop på Slottet      

 

Tänk på mig, er egna bröllopskoordinator,

 som er egen ”projektledare”.

Jag hjälper er med all planering, budget, etc. från dag ett!

 Hur mycket tid/samtal de än går åt, hur många möten

 vi än har inför er bröllopsdag. 4 timmar kostnadsfri konsultation ingår, därefter tillkommer en avgift om 400 kr./ timme.

På ett strukturerat och kreativt sätt jobbar jag som ”spindeln” i nätet,

 som håller ihop alla delarna, uppdaterade trender, idéer och viktiga etikettsfrågor!

En mäktig sommar, fylld av kärlek och festligheter lider nu mot sitt slut.Team Husby tackar alla för en helt fantastisk sommar! Vi har haft besökare/turister från hela Europa varje dag.
Nu blickar vi framåt och laddar för en härlig höst, fylld av event och aktiviteter.

Här hos oss på Husby Säteri får ni möjligheten att konferera i historiska lokaler med utsikt över Slätbakens vatten i S.t Anna skärgård. Våra naturnära omgivningar ger er alla förutsättningar för lugn och ro att samla era tankar. Vi har 4 konferensrum. Biblioteket, som är vårt mest omtyckta konferensrum rymmer max 35 personer.  För den större konferensen kan vi erbjuda Stallet, ett konferensrum i 1700-talsmiljö som rymmer 65 personer i skolsittning och 120 i biosittning.

Det finns många anledningar till att anordna barnkalas på andra ställen än hemma. Inte minst för att slippa allt arbete med barnkalasmat och städning.  Samt att bjuda barnen på en annorlunda upplevelse!

 

Vi firar i 2 timmar och i detta ingår; Spökvandring på Slottet, korv med  bröd, saft, småkakor, tårta och , givetvis Ballonger. ( vill ni ta med egna godispåsar, går de givetvis bra!)

 

Ålder: Från 8 år
Pris: 225 kr/person

Jaktbutiken;

Kanske behöver du nya kängor till hösten? Behöver garderoben uppdateras? Eller funderar du på att ta jägarexamen? Välkommen in i vår jaktbutik så hjälper vi dig!

......................

Slottsbutiken;

Välkommen in i vår Inredningsbutik! Här hittar du ljuslyktor, bokstöd och andra saker för att få det riktigt mysigt hemma inför de mörkare årstiderna.

..............................

Hästar på gården;

Uppfödning av hopphästar/inackordering, helpension

Under hösten kommer vi ha guidade spökvandringar på Husby Säteri!

I arrangemanget ingår: Slottsbuffé, spökvandring under natten, logi i dubbelrum i hotellannex, frukostbuffé på slottet och fri tillgång till vår spa- och relaxavdelning.

Paketpris för två personer: 1990 kr

Datum:21-22 oktober och 28-29 oktober

Bokning och information:

0121-34700 eller  info@husbysateri.se

Trip Advisor

Trip Advisor

Hitta oss här